Goedkope Nintendo Switch voor onder de €250?

9 januari 2017 16:22 1 Reactie

Aankomende vrijdag (13 januari 2017) krijgen we weer een beetje nieuws van Nintendo. De geruchtenmachine over de Switch draait overuren. Wat zit er allemaal onder de moterkap van de Nintendo Switch? Welke launchtitels zullen er zijn? Maar wat we ons nog steeds allemaal af vragen is: “Wat gaat de Switch nou kosten?”

Het zou zomaar kunnen dat de prijs van Nintendo’s nieuwe console onder de €250,- blijft. Een Britse retailer GameSeek heeft per ongeluk de releasedatum en de prijs van de console op zijn website geplaatst. Of het hier om het tijdelijk vullen van de pagina gaat of om daadwerkelijke prijzen weten we nog niet zeker maar wij hopen er op! De prijs die de Switch daar namelijk krijgt voor de verkoop is £198,50 wat neerkomt op ongeveer €230. Als dat het geval is springen wij een gat in de lucht, dat is namelijk wel heel goedkoop! Misschien koop ik er dan wel twee 😉

Update (14 januari 2017): Inmiddels heeft nintendo de prijs bekend gemaakt en gaat de console bij de meeste verkooppunten voor +- €300 in de verkoop.

Reserveer nu jouw Nintendo Switch

Gecategoriseerd in :

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *