super mario odyssey

Super Mario Odyssey – Mario in een open wereld

15 januari 2017 20:24 Geef een reactie

Mario is terug! Met het uitbrengen van de Nintendo Switch met hoogstwaarschijnlijk Zelda Breath of the Wild als launchgame rijst de vraag: “Waar is Mario?”. Bij elke nieuwe console release van Nintendo hoort ook een Mario game. Tweede vraag bij een nieuwe Mario game is: “2D, 3D of Paper (paper meestal niet bij een launch)?”. Nintendo heeft tijdens het Switch-evenement op 13 januari bekend gemaakt dat er eind 2017 een nieuwe Mario game uit komt, Super Mario Odyssey. Super Mario Odyssey is een sandbox game en bevat een open wereld. In de trailer zien we dat de eerste beelden zich afspelen in een New York achtige omgeving.

Super Mario Odyssey

Najaar 2017, het duurt nog even, maar dan kunnen we genieten van deze game. In de trailer hieronder zie je Mario op een plek waar je hem nog niet eerder zag… in New York!

Meer dan New York, maar niet traditioneel

Maar er is veel meer dan dat, de fantasiewerelden zijn ook aanwezig. We zien weinig originele Mario elementen in de trailer. De nadruk in Super Mario Odyssey ligt op een nieuwe Mario beleving die afwijkt van de originele franchise. Nintendo heeft dit al eerder gedaan in bijvoorbeeld Super Mario Sunshine en in Paper Mario. We zijn heel benieuwd welke levels Super Mario Odyssey gaat bevatten.

Gecategoriseerd in :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *